Børnehold 1 (3.-4. klasse)

Dette hold er for børn der går i 3. eller 4. klasse.

Her får du dramaundervisning i børnehøjde, og fantasi, sammenhold og fællesskab er et fælles mål. Der er selvfølgelig hygge og sjov men bestemt også seriøsitet, og eleverne bliver dygtige, lærer empati, etik og god gruppedynamik.

Alle kan være med, og der lægges stor fokus på at alle på holdet har det godt og føler sig som en del af gruppen. Tryghed, sammenhold og sjov er nøgleord på dette hold :-)

Praktisk info:

DAG: Mandage - kl. 16.00-18.00

PRIS: 2.600,- pr. halvår

EFTERÅRS-SÆSON: 30. august 2021 - 7. februar 2022.

FORÅRS-SÆSON: 21. februar 2022 - 20. juni 2022.

Holdet er et helårshold som følger et alm skoleår, og de fleste bliver hele året fra september til juni. Men man tilmelder- og binder sig kun for et halvt år (en sæson) ad gangen. Efter de første 5 måneder, beslutter man om man vil tage foråret med.

I februar kan der optages nye elever på holdet, så nåede du ikke efterårssæssonen har du mulighed for at hoppe på i februar 2022.

Der laves visning/forestilling for publikum i februar 2022 og i juni 2022.

Underviser:

Holdets faste underviser er skuespiller Camilla Maria Jørgensen.

Camilla er udøvende skuespiller. Hun har også i mange år undervist og instrueret børn i denne aldersgruppe på Jægerspris amatørscene, samt på fritidshjem og SFO'er på sommerkurser etc.

TILMELD DIT BARN HER:

-Tilmeldingsgebyr på kr. 100,- indbetales på mobilepay: 36 21 29. Herefter udfylder du skemaet: