Comedyhold

Comedyhold TIRSDAG

BEGYNDERE - nye komikere

Hold om TIRSdagen

NYT HOLD STARTER TIL FEBRUAR! tilmeld dig nu hvis du vil være sikker på en plads. 

Læs mere om Comedyholdet

Comedyhold ONSDAG

BEGYNDERE - nye komikere

Hold om ONSdagen

NYT HOLD STARTER TIL FEBRUAR! tilmeld dig nu hvis du vil være sikker på en plads. 

Læs mere om Comedyholdet

Her får du professionel undervisning af den garvede instruktør og comedyelsker: teaterleder Christina Sørensen, samt etablerede komikere og improskuespillere.

Du lærer forskellige måder at skrive jokes på, og udvikler dit eget standup-materiale. Der bliver også arbejdet med improvisation, scenisk tilstedeværelse og individuelt udtryk.

Man tilmelder sig til et modul (4-5 måneder) ad gangen, og hvert modul afsluttes med at en optræden på Teater Plays scene.

Udover din egen undervisning, har du gratis adgang til alle shows og forestillinger på Teater Play, så du har rig mulighed for at opleve dine kommende kollegaer på scenen.

Nogle af comedyholdets tidligere kursister er i dag etablerede komikere, fx Jacob Taarnhøj, Anders Grau, Mads Holm, Tine Marie, Eva Jin m.fl.

UDTALELSER FRA TIDLIGERE KURSISTER:

"Det er et fremragende kursus til den helt nye komiker, men også til komikeren der gerne vil have ekstra træning til at styrke sine stand-up rutiner." 

”Fantastisk inspirerende kursus! Top klasseundervisning fra både Christina og etablerede komikere."

”Teater Plays comedyhold er et fedt sted, hvor man har mulighed for at udfolde, udfordre og udvikle sit materiale, sammen med andre, der er på samme sted som dig, som ny komiker."

LÆS FLERE UDTALELSER HER