Comedyhold 1 - begynder

HOLDBESKRIVELSE - COMEDYHOLD 1:

Her får du professionel undervisning af en garvet instruktør - teaterleder Christina Sørensen, komiker Jakob Svendsen, samt flere gæstelærere.  

Du lærer forskellige måder at skrive jokes på, og udvikler dit eget standup-materiale. Der bliver også arbejdet med improvisation, scenisk tilstedeværelse og individuelt udtryk.

Et ønske om en kommende komiker-karierer er ikke et krav. Disse redskaber kan bruges til mange andre ting end ren standup. Hvad enten du er underviser, foredragsholder eller noget helt tredje. Vi har også plads til dig!

Man tilmelder sig til et modul (4-5 måneder) ad gangen, og hvert forløb afsluttes med at alle på holdet får et spot på Teater Plays Open Mic.

Udover din egen undervisning, har du gratis adgang til alle shows og forestillinger på Teater Play, så du har rig mulighed for at opleve dine kommende kollegaer på scenen.

Praktisk info:

DAG: 
Tirsdage - kl. 17.00-19.30

PRIS: 
2.900,- pr. halvår 

FORÅRSSÆSON:
Opstart: 11. maj. Holdet kører til 23. juni 2021 og afsluttes med en stor optræden ONSDAG D. 23. JUNI. Recuderet pris: ca. 2.100,- (obs der er ekstra øvedage på grundet den kortere periode)

EFTERÅRSSÆSON: Tilmeld dig allerede nu hvis du vil være sikret en plads på næste hold som starter i august 2021. Holdet bliver hurtigt fyldt. 

Undervisere:

Teaterleder og instruktør CHRISTINA SØRENSEN og JAKOB SVENDSEN

samt flere etablerede komikere som gæsteundervisere

TILMELDING:

VIGTIGT: LÆS DETTE INDEN TILMELDING

1. TILMELDING: 

Udfyld rubrikkerne og indsend.

Herefter indbetaler du kr. 100,- (tilmeldingsgebyr) på mobilepay til: 65907 eller på bankkonto: 8401 - 0004227700.

Husk dit navn på indbetalingen. 

  • De 100 kr er et tilmeldingsgebyr (som bl.a. dækker vores tid på administration af tilmeldte, kommunikation, betalinger, underviser-puslespil, ventelistejonglering osv.), samt en eventuel prøve/hilsetime hvis du ønsker det. 
  • Derfor er de 100 kr. ikke inkluderet i den faste pris for selve undervisningen, som derimod dækker udgifter til undervisere og gæstelæreres løn, drift, forsikring, lokaler m.m. 

2. PRIS: 

Prisen for en sæson (ca. 5 måneders undervisning) inkl. afsluttende optræden er: kr. 2.900,-.


Alle indbetalinger skal ske på bankkonto: reg.: 8401 konto: 4227700. 

Husk DIT navn på indbetalingen, så vi ved hvem betalingen kommer fra.

Der skal først betales, når du har fået mail om det! Så betal venligst ikke ved denne tilmelding - vent på en bekræftelse fra os.

 

OBS: Når undervisningen er startet, refunderes deltagerbetalingen ikke. 

Hvis holdet aflyses af os, betaler vi naturligvis pengene tilbage.

Men hvis kursisten selv stopper i utide f.eks. pga. flytning, arbejde eller andre interesser, refunderes betalingen ikke. 

 

3. DETTE HOLD ER HALVÅRSHOLD 

Alle dedikerer sig til et halvårsforløb ad gangen, så alle kan hvile trygt i at ingen 'går ud' undervejs. Det giver en ro på holdene og bedre arbejdsforhold for alle. 

 

4. FORESTILLINGER/OPTRÆDEN: 

Holdet afluttes med en optræden til Teater Plays open mic. Går man i forårssæsonen, vil man desuden også optræde til Teaterskolens Festival i juni måned.  

 

5. ANDRE FORDELE: 

Alle kursister får et Medlemskort der giver gratis adgang til shows og forestillinger i den professionelle Teater og Comedy-afdeling. Det foregår efter princippet at man møder op (eller skriver på dagen til kontakt@teaterplay.dk) og spørger om der er plads til det show man ønsker at se. Det er der som regel, men man kan ikke forhåndsbooke gratisbilletter til de shows der åbenlyst vil blive udsolgt, f.eks. dem med meget kendte optrædende. Der må man købe alm billet hvis man vil være helt sikker på en plads i salen, eller møde op og tage chancen på dagen - vi får som regel plads til jer ;-)

Og det er naturligvis kun kursisten selv der har gratis adgang, venner/familie udefra skal betale alm billetpris. 

 

6. KOMMUNIKATION: 

Al kommunikation omkring ind- og udmeldelse og økonomi foregår med ledelsen på mail: kontakt@teaterplay.dk . 

Når man er tilmeldt et hold og har betalt deltagerprisen, kommer man med i holdets interne Facebookgruppe, og her foregår al kommunikation med læreren og de andre kursister om f.eks. øvelser, tekster, hvad-skete-der-sidst osv. 

TILMELD DIG HER:

Husk at læse ovenstående informationer inden du tilmelder dig.

JA selvfølgelig!