Comedyhold - FOR NYE KOMIKERE

Efterårsssæsonen er i fuld gang med fyldte hold.

Tilmeld dig nu hvis du vil være sikker på at komme på et hold fra Feb-Juni. Vi laver begynderhold både tirsdag og onsdag, så skriv hvilken dag du ønsker i kommentarfeltet når du tilmelder dig :-) 

Et 5-måneders forløb med standup-, comedy, og improundervisning. 

Her får du professionel undervisning af en garvet instruktør - teaterleder Christina Sørensen, samt flere gæstelærere i form af udøvende komikere.  

Du lærer forskellige måder at skrive jokes på, og udvikler dit eget standup-materiale. Der bliver også arbejdet med improvisation, scenisk tilstedeværelse og individuelt udtryk.

Et ønske om en kommende komiker-karierer er ikke et krav. Disse redskaber kan bruges til mange andre ting end ren standup. Hvad enten du er underviser, foredragsholder eller noget helt tredje. Vi har også plads til dig!

Man tilmelder sig til et modul (4-5 måneder) ad gangen, og hvert forløb afsluttes med at alle på holdet får et spot på en Open Mic på Teater Play.

Udover din egen undervisning, har du gratis adgang til alle shows og forestillinger på Teater Play, så du har rig mulighed for at opleve dine kommende kollegaer på scenen.

Praktisk info:

DAG og TID: 

TIRSDAGSHOLDET: kl. 17.00 - 19.30

ONSDAGSHOLDET: kl. 17.00-19.30

Disse to hold er helt ens mht til undervisere og tidspunkt, men der er så mange tilmeldte så vi er nødt til at fordele dem på to dage. Derfor skriver du bare ved tilmeldling hvilken dag der passer dig bedst. 

NÆSTE HOLD - FORÅRSSÆSON 2023: Februar 2023 - Juni 2023.

PRIS for 5 måneders forløb: kr. 3.300,-

-tilmeld dig via skemaet herunder. Optagelse går efter tilmeldingsdato, så tilmeld dig også nu hvis du først vil på et hold fra sommer 2023. Alle hold bliver helt fyldt inden opstart. 

 

Comedyholdet er for voksne fra 18 år og op. (dispensation til 17-årige kan gives). 

Undervisere:

Teaterleder og instruktør CHRISTINA SØRENSEN og JAKOB SVENDSEN

samt flere etablerede komikere som gæsteundervisere

Læs tidligere kursisters udtalelser om holdet HER

TILMELD DIG HER:

-Tilmeldingsgebyr på kr. 100,- indbetales på mobilepay: 36 21 29. Herefter udfylder du skemaet: