Comedyhold - FOR NYE KOMIKERE

Comedyholdet er et 5-måneders forløb med standup-, comedy, og improundervisning. Holdet er for voksne fra 18 år og op. (dispensation til 17-årige kan gives). De fleste hold er en god blanding af folk i alle aldre, med forskellig erfaring, og forskellige ambitioner. 

Her får du professionel undervisning af den garvede instruktør: teaterleder Christina Sørensen, og den garvede komiker: Jakob Svendsen, samt flere gæstelærere i form af andre udøvende komikere.  Du lærer forskellige måder at skrive jokes på, og udvikler dit eget standup-materiale. Der bliver også arbejdet med improvisation, scenisk tilstedeværelse og individuelt udtryk.

Det er ikke et krav fra vores side at du ønsker en kommende komiker-kariere. De redskaber du får i forløbet kan bruges til mange andre ting end ren standup. Hvad enten du er underviser, foredragsholder eller noget helt ottende, så er der også plads til dig Men du skal være klar på at indgå på standuppens præmisser, og forløbet udmunder i et 5-minutters individuelt standup-set. 

Man tilmelder sig til et modul (5 måneder) ad gangen, og hvert forløb afsluttes med at alle på holdet optræder på holdet egen Open Mic på Teater Play. Udover din egen undervisning, har du gratis adgang til alle shows og forestillinger på Teater Play i perioden, så du har rig mulighed for at opleve dine kommende kollegaer på scenen.

SÆSON 2023-24:

DAG og TID: 

TIRSDAGSHOLDET: kl. 17.00 - 19.30 

ONSDAGSHOLDET: kl. 17.00 - 19.30

Disse to hold er helt ens mht til undervisere og tidspunkt, men der er så mange tilmeldte så vi er nødt til at fordele dem på to dage. 

EFTERÅRSSÆSON 2023:  august 2023 (uge 35) - februar 2024 (uge 6)

FORÅRSSÆSON 2024: februar 2024 (uge 8) - juni 2024 (uge 25)

PRIS for 5 måneders forløb: kr. 3.500,-

Optagelse går efter tilmeldingsdato, så tilmeld dig så snart du er ret sikker på at du vil med. Alle hold bliver som regel fyldt inden opstart.