Comedyhold 2 - øvede

DETTE HOLD BLIVER IKKE OPRETTET I EFTERÅRET 2022, MEN DER KAN VÆRE MULIGHED I FORÅRET 2023. SKRIV DIG OP FOR AT FÅ EN PLADS PÅ ET KOMMENDE ØVET-HOLD.

 

Dette er et Comedyhold for let øvede komikere - enten nogle der har gået på Comedy 1 for begyndere, eller som har optrådt et stykke tid, og som godt kunne tænke sig mere sparring og instruktion. Min. alder 18 år. 

Der vil her være et større fokus på at udfordre dit materiale og din performance, end der vil være på selve jokeskriveriet. Du skal altså min. have 5-10 minutter, du løbende kan arbejde med.

Her får du professionel undervisning af en garvet instruktør - teaterleder Christina Sørensen, Komiker Jakob Svendsen, samt flere etablerede komikere.

Man tilmelder sig til et modul (4-5 måneder) ad gangen. 

Udover din egen undervisning, har du gratis adgang til alle shows og forestillinger på Teater Play, så du har rig mulighed for at opleve dine kommende kollegaer på scenen.

Praktisk info:

DAG: 
 

PRIS: 
3.300,- pr. halvår 

NÆSTE HOLD - starter når der er tilmeldte nok, sandsynligvis Forår 2023.

UNDERVISERE:

Instruktør og teaterleder CHRISTINA SØRENSEN og komiker JAKOB SVENDSEN er faste undervisere, og heruder får du forskellige gæsteundervisere i forløbet.

TILMELD DIG HER:

-Tilmeldingsgebyr på kr. 100,- indbetales på mobilepay: 36 21 29. Herefter udfylder du skemaet: