Comedyhold 2 - øvede

HOLDBESKRIVELSE - COMEDYHOLD 2:

Dette er et Comedyhold for let øvede komikere - enten nogle der har gået på Comedy 1 for begyndere, eller som har optrådt et stykke tid, og som godt kunne tænke sig mere sparring og instruktion.
Der vil her være et større fokus på at udfordre dit materiale og din performance, end der vil være på selve jokeskriveriet. Du skal altså min. have 5-10 minutter, du løbende kan arbejde med.

Her får du professionel undervisning af en garvet instruktør - teaterleder Christina Sørensen, Komiker Jakob Svendsen, samt flere etablerede komikere.

Man tilmelder sig til et modul (4-5 måneder) ad gangen. 

Udover din egen undervisning, har du gratis adgang til alle shows og forestillinger på Teater Play, så du har rig mulighed for at opleve dine kommende kollegaer på scenen.

Praktisk info:

DAG: 
Torsdage - kl. 17.00-19.30

PRIS: 
2.900,- pr. halvår 

NÆSTE HOLD - Efterårssæson:
2. september 2021 - 10. februar 2022

UNDERVISERE:

Instruktør og teaterleder CHRISTINA SØRENSEN og komiker JAKOB SVENDSEN er faste undervisere, og heruder får du forskellige gæsteundervisere i forløbet.

TILMELDING:

VIGTIGT: LÆS DETTE INDEN ANSØGNING

1. TILMELDING: 

Udfyld rubrikkerne og indsend. Skriv om dig selv i kommentarfeltet; hvor længe du har optrådt osv. 

Der er plads til 12 kursister på holdet, ud fra din tilmelding og din beskrivelse, vurderer vi om dette hold er noget for dig.

 

2. PRIS: 

Prisen for en sæson (ca. 5 måneders undervisning) inkl. afsluttende optræden er: kr. 2.900,-.


Alle indbetalinger skal ske på bankkonto: reg.: 8401 konto: 4227700. 

Husk DIT navn på indbetalingen, så vi ved hvem betalingen kommer fra.

Der skal først betales, når du har fået mail om det! Så betal venligst ikke ved denne tilmelding - vent på en bekræftelse fra os.

 

OBS: Når undervisningen er startet, refunderes deltagerbetalingen ikke. 

Hvis holdet aflyses af os, betaler vi naturligvis pengene tilbage.

Men hvis kursisten selv stopper i utide f.eks. pga. flytning, arbejde eller andre interesser, refunderes betalingen ikke. 

 

3. DETTE HOLD ER HALVÅRSHOLD 

Alle dedikerer sig til et halvårsforløb ad gangen, så alle kan hvile trygt i at ingen 'går ud' undervejs. Det giver en ro på holdene og bedre arbejdsforhold for alle. 

 

4. FORESTILLINGER/OPTRÆDEN: 

Holdet afluttes med en optræden til Teater Plays open mic. Går man i forårssæsonen, vil man desuden også optræde til Teaterskolens Festival i juni måned.  

 

5. ANDRE FORDELE: 

Alle kursister får et Medlemskort der giver gratis adgang til shows og forestillinger i den professionelle Teater og Comedy-afdeling. Det foregår efter princippet at man møder op (eller skriver på dagen til kontakt@teaterplay.dk) og spørger om der er plads til det show man ønsker at se. Det er der som regel, men man kan ikke forhåndsbooke gratisbilletter til de shows der åbenlyst vil blive udsolgt, f.eks. dem med meget kendte optrædende. Der må man købe alm billet hvis man vil være helt sikker på en plads i salen, eller møde op og tage chancen på dagen - vi får som regel plads til jer ;-)

Og det er naturligvis kun kursisten selv der har gratis adgang, venner/familie udefra skal betale alm billetpris. 

 

6. KOMMUNIKATION: 

Al kommunikation omkring ind- og udmeldelse og økonomi foregår med ledelsen på mail: kontakt@teaterplay.dk . 

Når man er tilmeldt et hold og har betalt deltagerprisen, kommer man med i holdets interne Facebookgruppe, og her foregår al kommunikation med læreren og de andre kursister om f.eks. øvelser, tekster, hvad-skete-der-sidst osv. 

 

TILMELD DIG HER:

Husk at læse ovenstående informationer inden du tilmelder dig.