Comedyhold 2 - øvede

Dette er et Comedyhold for let øvede komikere - enten nogle der har gået på Comedy 1 for begyndere, eller som har optrådt et stykke tid, og som godt kunne tænke sig mere sparring og instruktion. Min. alder 18 år. 

Der vil her være et større fokus på at udfordre dit materiale og din performance, end der vil være på selve jokeskriveriet. Du skal altså min. have 5-10 minutter, du løbende kan arbejde med.

Her får du professionel undervisning af en garvet instruktør - teaterleder Christina Sørensen, Komiker Jakob Svendsen, samt flere etablerede komikere.

Man tilmelder sig til et modul (4-5 måneder) ad gangen. 

Udover din egen undervisning, har du gratis adgang til alle shows og forestillinger på Teater Play, så du har rig mulighed for at opleve dine kommende kollegaer på scenen.

Praktisk info:

DAG: 
Torsdage - kl. 17.00-19.30

PRIS: 
2.900,- pr. halvår 

NÆSTE HOLD - Forår 2022:
fra 24. februar til midt juni 2022

-der er ledige pladser på holdet, så tilmeld dig hvis du er lettere øvet, og beskriv lidt om hvad du har lavet i kommentarfeltet.

UNDERVISERE:

Instruktør og teaterleder CHRISTINA SØRENSEN og komiker JAKOB SVENDSEN er faste undervisere, og heruder får du forskellige gæsteundervisere i forløbet.

TILMELD DIG HER:

-Tilmeldingsgebyr på kr. 100,- indbetales på mobilepay: 36 21 29. Herefter udfylder du skemaet: