TEATERSKOLE FESTIVAL - hvert år i Juni måned

Hurra! Efter 3 års Coronaforstyrrelser kan vi ENDELIG kan afholde TeaterskoleFestival igen!

I år ligger festivalen i dagene: LØRDAG D. 18. & SØNDAG D. 19. JUNI 2022

Begge dage er der forestillinger med alle hold, i tidsrummet 11-16. Her kan du se hvornår holdene spiller:

BILLETSALG TIL TEATERSKOLE-FESTIVALEN 2022:

DET FUNGERER SÅDAN: Man køber en billet til den specifikke forestilling man helst vil se. Så er man garanteret plads i salen til den.

Billetten gælder også som en DAGSBILLET, så man også kan se alle de andre forestillinger den dag. Folk med billet har naturligvis fortrinsret til den enkelte forestilling, men der er som regel også plads til dem der har billet til en anden forestilling. 

På den måde sikrer vi, at forældre og venner til de medvirkende på de enkelte hold, er sikre på at få plads til den specifikke forestilling, og som sagt, der er ofte altid plads til alle, til alle forestillinger, så dette er bare en ekstra sikring for dem der VIRKELIG gerne vil se en speciel forestilling. 

Nye kursister som står på listen til næste sæson kan også booke sig ind til Infosnak (se under de specifikke holds billetsalg). 

ÅRETS HØJDEPUNKT

Vi har i flere år afholdt Teaterskole Festival som afslutning på sæsonen lige inden sommerferien. Det har været en stor succes, både for alle kursister som har mulighed for at spille for et større publikum, og se de andre holds forestillinger indimellem, og for publikum som får mulighed for at se samtlige forestillinger på én weekend. Derudover er det bare råhyggeligt at både børnehold, ungdomshold og voksenhold er tilstede samtidig.
Der er ca. 100 medvirkende, og ca. 500 publikummer i løbet af weekenden. 

I de sidste to år har det ikke været muligt at afholde festivalen pga coronarestriktionerne. 

MEN i år afholder vi naturligvis festivalweekend i juni 2022! 

Herunder kan du se fotos fra tidligere afholdte Teaterskole Festivaler: