Juniorhold 1 (5.-6. klasse)

OBS: DETTE HOLD ER DESVÆRRE HELT FYLDT OP!

-Hvis du tilmelder dig, kommer du på venteliste til forår/sommer 2022 :-) 

--

Dette hold er for børn der går i 5. eller 6. klasse. 

Her får du professionel dramaundervisning, hvor fantasi, sammenhold og fællesskab er et fælles mål. Vi arbejder meget med det kropslige udtryk ... Det skal være stort ...støjende og underholdende. Og selvfølgeligt sjovt...samtidig med at vi er seriøse.
Eleverne bliver dygtige, lærer empati, etik, god gruppedynamik og arbejder imod at udvikle deres tro på dem selv ... Vi kan det ..Vi vil det... Vi gør det ...sgu!

Man tilmelder sig og betaler for 5 måneder ad gangen, og hver sæson afsluttes med en visning/forestilling for publikum

Praktisk info:

DAG: Torsdage - kl. 16.00-18.00

PRIS: 2.600,- pr. halvår

OPSTART

Efterår: 2. september 2021. Holdet kører til og med Maj 2022. 

 

HOLDET ER FYLDT OP SÆSONEN 2021-22. Skriv dig op , og kom på holdet fra sommer 2022. 

Underviser:

Skuespiller og instruktør: TRINE SIA VILHELMSEN

Trines passion for teater startede da hun kom med i Horsensrevyen som 16 årig, og var med med i fem år, både på og bag scenen... Siden var hun i 11 år en fast del af Komediehuset i Horsens, hvor hun var ansat som underviser, instruktør og skuespiller. Her spillede hun bl.a. med i utallige gadeteaterforestillinger og startede sammen med fem andre en teatertrup som turnerede rundt i Danmark, primært med gadeteater. Hun blev optaget i Studenterrevyen i København i 2010 og lavede derefter en forestilling med andre fra revy-verdenen, og flyttede fra Horsens til København. Trine er en meget vellidt underviser, og hun synes selv at ugens bedste dag er torsdag :-) 

Desværre bliver dette Trines sidste sæson hos os, da hun flytter tilbage til Jylland i juni 2022. Vi skal nok finde en skøn og dygtig erstatning for hende til kommende sæsoner, selvom det bliver svært at fylde Trines dedikerede teatersko.. 

TILMELD DIT BARN HER:

-Tilmeldingsgebyr på kr. 100,- indbetales på mobilepay: 36 21 29. Herefter udfylder du skemaet: