Om Teaterskolen Amager

Teaterskolen Amager blev grundlagt i 2002. Den har altid været en underafdeling af det professionelle Teater Play og har kørt sideløbende med teatret i 18 år, men i januar 2020 får teaterskolen sine helt egne lokaler!

Teaterskolen Amager bliver drevet at leder-duoen som også står bag Teater Play: skuespiller Mille Berg og instruktør Christina Sørensen. De underviser også begge selv, og har derudover ansat en masse dygtige skuespillere, komikere og dramalærere til at varetage undervisningen af de mange hold.

De første mange år lå teatret og teaterskolen i Njalsgade på Islands brygge, og de seneste syv år har begge dele kørt på Strandlodsvej 7. En udvidelse og opdeling har dog længe været nødvendig, fordi der både er mange kursister og mange shows og forestillinger, så derfor er det nye lejemål i Eliasgade kærkomment, og vi glæder os til at indtage lokalerne i 2020!

Som kursist på Teaterskolen Amager har du mulighed for at se de shows der kører ovre på Teater Play. Dog er det et voksen-teater, og de allerfleste shows har en minimumsgrænse på 15 år. Men som voksenkursist på enten Skuespilhold eller Comedyhold, er det oplagt at gå over på teatret og se et show eller en forestilling når man selv er færdig med sin undervisning.

Hvis du vil læse mere om Teater Play og de professionelle shows og forestillinger, så KLIK HER

Ledelsen:

Instruktør Christina Sørensen og skuespiller Mille Berg