Om Teaterskolen Amager

Teaterskolen Amager blev grundlagt i 2002. Den har altid været en underafdeling af det professionelle Teater Play og har kørt sideløbende med teatret i alle årene. 

Teaterskolen Amager bliver drevet at leder-duoen som også står bag Teater Play: skuespiller Mille Berg og instruktør Christina Sørensen. De underviser også begge selv, og har derudover ansat en masse dygtige skuespillere, komikere og dramalærere til at varetage undervisningen af de mange hold.

De første mange år lå teatret og teaterskolen i Njalsgade på Islands brygge, og i 2013 flyttede begge dele kørt på Strandlodsvej 7. Teatret udvidede i 2020 med endnu en scene, så der nu er to fuldt fungerende teaterscener, øvelokale, teatercafé m.m.  

Som kursist på Teaterskolen Amager har du mulighed for at se de shows og forestillinger der kører på Teater Play. Dog er det et voksen-teater, og de allerfleste shows har en minimumsgrænse på 15 år. Men som voksenkursist på enten Skuespilhold eller Comedyhold, er det oplagt at blive hængende efter sin egen undervisning, og se et show eller en forestilling på en af scenerne. 

Hvis du vil læse mere om Teater Play og de professionelle shows og forestillinger, så KLIK HER

Ledelsen:

Instruktør Christina Sørensen og skuespiller Mille Berg (-se CV'er når du klikker på billederne)

Aktuelle hold

Se lærerne, tjek priserne, aldersgrupperne, og læs mere om årets aktuelle hold her:

B├śRN og UNGE

Læs mere om holdene for Børn og Unge (fra 3. til 10. klassetrin)

VOKSENHOLD

Læs mere om skuespilholdene for Voksne (fra 18 år)

COMEDYHOLD

Læs mere om vores Comedyhold for voksne (fra 18 år)