Ungdomshold

Dette hold er for unge der går i 7.-10. klasse.

Her får du professionel dramaundervisning, hvor fantasi, sammenhold og fællesskab er et fælles mål.

Der er selvfølgelig hygge og sjov men bestemt også seriøsitet. Eleverne bliver dygtige, lærer empati, etik og god gruppedynamik.

Man tilmelder sig og betaler for 5 måneder ad gangen, og hver sæson afsluttes med en visning/forestilling for publikum.

Praktisk info:

DAG: Onsdage - kl. 16.30-18.30

PRIS:  2.600,- pr. halvår

EFTERÅRS-SÆSON: 1. september 2021 - 10. februar 2022

FORÅRS-SÆSON: 24. februar 2022 - 23. juni 2022.

Holdet er et helårshold som følger et alm skoleår, og de fleste bliver hele året fra september til juni. Men man tilmelder- og binder sig kun for et halvt år (en sæson) ad gangen. Efter de første 5 måneder, beslutter man om man vil tage foråret med.

I februar kan der optages nye elever på holdet, så nåede du ikke efterårssæssonen, har du mulighed for at hoppe på i februar 2022.

Der laves visning/forestilling for publikum i februar 2022 og i juni 2022.

Underviser:

I denne sæson undervises Ungdomsholdet af ANDREAS FORNÉ.

Andreas er 31 år og uddannet skuespiller fra skuespillerskolen East End i London 2020. Han har undervist vores ungdomshold og voksenhold i nogle år, og er selv uddøvende skuespiller på de danske teaterscener.

TILMELD DIG HER:

-Tilmeldingsgebyr på kr. 100,- indbetales på mobilepay: 36 21 29. Herefter udfylder du skemaet: