Voksenhold 1 - unge voksne (18-29 år)

Dette hold er for unge voksne mellem 18 og 29 år.

Man kommer til at afprøve eksempler på forskellige skuespilteknikker, og får både teori og praksis med. Der arbejdes med flere forskellige teknikker og indgangsvinkler, og både med improvisationer og tekster.

Ud over de specifikke metoder, er der stor fokus på det nærvær og den tilstedeværelse der kræves i enhver form for skuespil. Igennem en masse leg og spil styrker man sin måde at være i nuet på.

Alle forløb slutter med en visning/forestilling for publikum. Der må forventes lidt hjemmearbejde / forberedelse af og til, f.eks. når der skal læres tekst op til visning/forestilling. 

Praktisk info:

DAG: Mandage - kl. 17.00-19.15

PRIS: kr. 3.300,- pr. halvår

EFTERÅRSSÆSON 2022: 29. august 2022 - 6. februar 2023. Efteråret munder ud i en VISNING: mandag d. 6. februar 2023. 

FORÅRS-SÆSON 2023: 20. februar 2023 - 19. juni 2023. Forårssæsonen starter lige efter vinterferien, og afsluttes med FORESTILLING d. 17. og 18. Juni i dagtimerne. Kursister fra efterårssæsonen har 'fortrinsret' til foråret, men der optages også nye hvis der er ledige pladser. 

OBS: Holdet er tilrettelagt som et grundforløb. Hvis man er på holdet fra august til februar vil der være mulighed for at 'fortsætte' på forårshalvåret fra februar til juni. Men fra august er det et helt nyt hold der starter. 

I denne sæson undervises voksenholdet i denne aldersgruppe af:

skuespiller THEA KASTBERG

Thea er uddannet på Teaterskolen Ophelia, og har været fast underviser på voksenholdet i mange år.

Enkelte gange i perioden kan der forekomme gæsteundervisere.

 

 

OBS: HVIS DU ER LETTERE ØVET HAR VI OGSÅ ET HOLD MANDAGE 19.45-22.00. Skriv for mere info om dette. Holdet består primært af kursister i denne aldersgruppe som har gået her en eller flere sæsoner, og derfor har noget erfaring. Nye udefra kan også gå på dette hold, men skal lige snakke med teaterleder Mille Berg først. Skriv derfor på kontakt@teaterplay.dk hvis du ønsker at komme på det øvede hold. 

TILMELD DIG HER:

-Tilmeldingsgebyr på kr. 100,- indbetales på mobilepay: 36 21 29. Herefter udfylder du skemaet: