Voksenhold 2 (30+)

Dette hold er for voksne fra 30 år og opad. Der er ingen øvre grænse.

Undervisningen er tilrettelagt til folk der sansynligvis allerede har en anden karriere end teater. Folk som gerne vil arbejde med skuespil i deres fritid, blive klogere på eget udtryk og blive bedre og mere modig til at optræde/tale foran andre, og ønsker at lære det via skuespilteknik. Og så skal vi selvfølgelig også ha det sjovt samtidig! Der arbejdes både med improvisationer og tekster, og vi kommer igennem en masse skuespiltekniske øvelser i forløbet. 

Det er næsten en umulighed at lave teater hvis der mangler nogle, specielt når man nærmer sig en visning/forestilling, så prioritér at komme til alle undervisningsgange, og dedikér dig til forløbet. Både for din egen og de andres skyld :-) 

Der må også forventes lidt hjemmearbejde / forberedelse f.eks. når der skal læres tekst op til visning/forestilling, men også fra gang til gang i de indledende måneder, hvor man kan få en lille øvelse eller forberedt impro for. 

Praktisk info:

DAG: Mandage - kl. 17.00-19.15  

(obs: der er helt fyldt på Efterårsholdet 2022, men tilmeld dig nu, så du kommer ind på ventelisten og kan starte enten februar 2023 eller august 2023. 

PRIS: kr. 3.300,- pr. halvår

EFTERÅRSSÆSON 2022: 29. august 2022 - 6. februar 2023. Efterårssæsonen munder ud i en VISNING: mandag d. 6. februar 2023. 

FORÅRS-SÆSON 2023: 20. februar 2023 - 19. juni 2023. Forårssæsonen starter lige efter vinterferien, og afsluttes med FORESTILLING d. 17. og 18. Juni i dagtimerne, så sæt allerede disse to dage i kalenderen hvis du skal på holdet. Kursister fra efterårssæsonen har 'fortrinsret' til foråret, men der optages også nye hvis der er ledige pladser. 

OBS: Holdet er tilrettelagt som et grundforløb. Hvis man er på holdet fra august til februar vil der være mulighed for at 'fortsætte' på forårshalvåret fra februar til juni. Men fra august er det et helt nyt hold der starter. 

Underviser: skuespiller DAN LOFFREDO

Dan har haft Voksenholdet siden foråret 2021. Han er selv uddannet på Teaterskolen Ophelia og derfor er der en del Meisnerteknik i undervisningen. Dan er udøvende professioenel skuespiller, og har medvirket i en hel del danske tv-serier, film og teaterproduktioner.

Som underviser er Dan god til at få alle til at være med, samtidig med at alle lærer noget, har det sjovt og rykker de sceniske grænser.

 

TILMELD DIG HER:

-Tilmeldingsgebyr på kr. 100,- indbetales på mobilepay: 36 21 29. Herefter udfylder du skemaet: