Voksenhold 2

Dette skuespilhold er for let øvede voksne fra 18 år og op.

Man kommer til at afprøve eksempler på forskellige skuespilteknikker, og får både teori og praksis med. Der arbejdes med flere forskellige teknikker og indgangsvinkler, og både med improvisationer og tekster. Ud over de specifikke metoder, er der stor fokus på det nærvær og den tilstedeværelse der kræves i enhver form for skuespil. Igennem en masse leg og spil styrker man sin måde at være i nuet på.

Alle forløb slutter med en visning/forestilling for publikum. Der må forventes lidt hjemmearbejde / forberedelse af og til, f.eks. når der skal findes og læres tekst op til visning/forestilling. 

SÆSON 2023-24:

DAG: Mandag

TID: kl. 19.45-22.00

PRIS: kr. 3.300,- pr. halvår.

EFTERÅR 2023: 28. august 2023 - 5. februar 2024. 

Efteråret afsluttes med en arbejdsvisning for publikum d. 5. februar 2024 

FORÅR 2024: 19. februar 2024 - 17. juni 2024

Foråret afsluttes med en forestilling på TeaterskoleFestivalen 15. og 16. juni 2024. 

UNDERVISER: LOUISE STRANDGAARD

Louise er uddannet skuespiller fra Københavns film- og teaterskole. Hun er meget passioneret omkring at undervise, og går op I at imødekomme den enkelte kursist, så alle på bedst mulig vis får udløst deres fulde potentiale. Som underviser lægger hun stor vægt på, at undervisningsrummet er et ”safe space” med plads til at fejle, og at alle opbygger en gensidig respekt for hinanden på holdet.

Louise har en bred undervisningserfaring, og kursisterne på dette hold kommer til at stifte bekendtskab med en bred vifte af skuespilteknikker; Stanislavskij, Method acting, Meisner, devising og field technique.

Gæstelærer kan forekomme. Se alle undervisere på Teaterskolen Amager HER